Опасная женщина

Answer

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five http://jquery2dotnet.com/ centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Когда я увидел это фото, то просто не поверил, что такое может сделать женщина... Да что там говорить, не каждый крупный мужчина сможет так разворотить дверь.

Как сообщает издание "Инцидент Барнаул", в ночь с 6 на 7 июля выпившая женщина пришла домой. Ей показалось, что в квартире ее муж развлекается с какой-то дамой и поэтому не хочет открывать дверь. С дверью женщина вопрос решила, а вот с мужем - нет. Оказалось, что на тот момент никого не было дома. Страшно даже представить, если бы ее вторая половина и правда была бы в квартире с другой женщиной...
Опасная женщина



Поделись с друзьями

Имя:*
E-Mail:


Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив